MiraiEx has become Firi. Read more why.

Åpningstider i påsken

Øyvind Kvanes - 08/04/2020
bilde av egg i rede

Vi holder åpent som normalt i påsken, men det det er viktig å være klar over at det ikke er vanlige bankdager i Norge da. Fra og med i morgen, 9.april, til og med 13. april er bankene stengt. Det vil si at innskudd som blir sendt til oss i denne perioden ikke vil bli kreditert før etter påske, altså tirsdag 14. april.

Om du ønsker å sette inn penger i løpet av påsken er straksbetaling en fin mulighet. Du kan lese mer om straksbetaling her. Med straksbetaling kan du sette inn norske kroner både på kveldstid, i helger og på helligdager. Vi krediterer vanligvis straksbetaling i løpet av en times tid.

Uttak i norske kroner i løpet av påsken vil ikke bli kreditert din bankkonto før 14. april, det er dessverre ikke noe vi kan gjøre med dette. Det er ikke mulig for oss å sende uttak som straksbetaling, da dette ikke støttes fra bedriftskonto.

Innskudd og uttak av kryptovaluta fungerer som normalt, bitcoin-nettverket stopper aldri opp. Vi er også tilgjengelig via support-chat som vanlig, så ta gjerne kontakt om du har spørsmål til oss. Vi håper alle får en fin påskeferie på tross av den vanskelige perioden vi nå er inne i.

Relaterte poster

Download the Firi-app on mobile