MiraiEx has become Firi. Read more why.

Kjøp og selg ethereum i vårt nye ETHNOK-marked!

Øyvind Kvanes - 03/06/2020
bilde av mobil med kjøp og salg av kryptovaluta foran pc med børs

Vi har nå lansert Norges eneste ETHNOK-marked! Dermed finnes det endelig et marked i Norge hvor du kan kjøpe og selge verdens nest største kryptovaluta, ethereum, direkte for Norske kroner. Vi har fått mange forespørsler fra kunder som ønsker å kjøpe ETH, og vi er veldig fornøyd med å nå ha fått markedet på plass.

Det er veldig mye spennende som skjer med ethereum nå om dagen. Vi ser at interessen for DeFi er økende igjen, med verdier låst opp i DeFi-kontrakter tilbake på nesten en milliarder USD igjen fra rundt 500M USD i midten av mars. Testing av Ethereum 2.0 er også i gang, og vi ser en økning i aktive validatorer og staket ethereum i test-nettet.

Økningen i interesse for ethereum gjenspeiles også i prisutviklingen fra rundt $90 i mars til $240 nå i dag. Hos oss handles ethereum for rundt 2350 kroner akkurat nå, du finner vårt ETHNOK-marked her. Merk at markedet er helt nytt, og vi regner med at likviditeten vil øke og spread gå ned enda mer i de kommende ukene.

Parallelt med integrasjon av ethereum har vi jobbet med en ny å bedre kontooversikt. Den er nå på plass og gir deg blant annet verdiutviklingen av din portefølje over tid, samt du kan nå kjøpe og selge direkte fra oversiktssiden! Om du handler ethereum rett fra oversikten er det en markedsordre som blir gjennomført, du kan lese mer om markedsordre her.

Som alltid tar vi gjerne imot tilbakemeldinger, både ris og ros, det er sånn vi gjør våre tjenester bedre. Og flere nye markeder er på vei, XRP er ikke langt unna! Send oss gjerne ønsker på hvilke kryptovaluta dere ønsker å handle hos oss i fremtiden!

Relaterte poster

Download the Firi-app on mobile