MiraiEx has become Firi. Read more why.

Kjøp og selg bitcoin via mobil

Kien Vu - 26/11/2019
bilde av firi børs på mobil

Vi er nå glad for å kunne annonsere at vi nå har klar en oppgradert versjon av markedssiden. På markedssiden vår er det mye informasjon som skal vises, og det har derfor vært utfordrende å komme frem til en layout som fungerer bra på mobil. Vi har valgt å organisere innholdet i tre tabs på noe vi håper er en enkel og brukervennlig måte. Vi ønsker å gjøre det raskt å enkelt å kjøpe og selge bitcoin hos oss, også på mobil.

TradingView

Blog post bilde

I første tab finner du prisgrafen vår. Den er svært viktig å vise, særlig for aktive tradere som ønsker å bruke denne for å vurdere hvor de skal kjøpe seg inn. Vi benytter grafer fra TradingView som støtter mange forskjellige indikatorer, tidsperioder, graftyper, osv. Det skal nå fungere bra å veksle mellom disse, også på mobiltelefon. Denne grafen er det første som møter deg når du besøker Firi (tidligere MiraiEx)-markedet på mobiltelefon. Under grafen har vi knapper for kjøp og salg.

Kjøp og salg

Blog post bilde

Neste tab består av tre deler. Til venstre finner du vinduet for å legge inn ordre, denne minner om den du finner på desktop-versjonen, men vi har samlet det i en boks i stedet for å bruke to. Til høyre vil du finne ordreboken vår, som er helt sentral når du skal legge inn ordre. Du kan trykke på ordrene her for å fylle inn pris og volum.

Historikk over handler

Blog post bilde

I den siste tabben finner du dine aktive ordre, altså ordre som ikke enda er utført fullt ut. Her kan du se status på disse og fjerne dem om ønsker det.

Tilbakemeldinger

Vi er veldig interessert i å høre hva du synes om markedssiden vår til mobiltelefon. Har du forslag til endringer? Det er fint om du sier fra hvilke plattform du bruker når du sender tilbakemeldinger til oss. Om noe ikke virker ønsker vi gjerne å vite om det, så vi kan rette det opp så raskt som mulig!

Trykk her for å se markedssiden vår.

Relaterte poster

Download the Firi-app on mobile