MiraiEx has become Firi. Read more why.

Verv en venn - få bonus i bitcoin

Øyvind Kvanes - 01/12/2019
personer som gjør fistpump

Nå kan alle kunder tjene bitcoin på å verve venner til Firi (tidligere MiraiEx)! Både du og de som du verver får vervebonus utbetalt i bitcoin til sin konto hos oss.

OPPDATERT: Nå gir vi også kommisjon på handelsgebyrer, les mer her.

Bitcoin for første gang

Du kjenner kanskje mange som ikke har bitcoin fordi de ikke har lyst til å investere penger i noe de ikke forstår. Denne tjenesten gjør at man kan få muligheten til å eie verdier i bitcoin for første gang uten å investere en eneste krone. Vårt mål er at flere skal få interesse for kryptovaluta.

Hvordan verve en venn
  1. Den enkleste måten for dine venner å registrere seg hos Firi gjennom vervekampanjen er å følge din personlige vervelenke som du kan finne under innstillinger og verveprogram. Nye kunder som bruker denne lenken vil automatisk bruke din vervekode forutsatt at det er din lenke som er den siste de bruker før de melder seg på.
  2. Du vil bli registrert som verver så snart den påmeldte gjennomfører registrering og verifisering av konto. Merk at det er kun norske statsborgere over 18 år som har mulighet til å registrere og verifisere konto hos oss.

På siden for verveprogrammet kan du til enhver tide følge med på hvor mange personer du har vervet.

Bruk av vervelenke

Du kan i utgangspunktet poste din vervelenke hvor du ønsker, som for eksempel på egen blogg, nettside eller sosiale medier. Vi tillater ikke bruk av vervelenken på en måte som oppfattes som spam eller plagsom adferd. Vi tillater heller ikke bruk av vervelenken sammen med misledende informasjon, garantier om fortjeneste og lignende. Se våre vilkår for verveprogrammet her.

Utbetaling av bitcoin

Personen du verver vil få utbetalt et beløp i bitcoin til sin Firi-konto så snart de verifiserer kontoen sin. Du vil da bli registrert som verver av personen. Den første hver måned vil du som verver få utbetalt bonusbeløp i bitcoin for alle personene du har vervet forrige måned. Dette blir gjennomført i en samlet utbetaling.

Vilkår for uttak

Bitcoin som tjenes når du verver eller blir vervet er dine. Det koster ikke noe å ha bitcoin stående hos oss, du kan kjøpe og selge dem som du selv vil. Vær imidlertid obs på at vi har uttaksgebyrer og minsteuttak, se informasjon om dette her. Minsteuttak og gebyrer er gjerne høyere enn utbetalingen for en verving, men så snart du har over minstebeløpet kan du naturligvis gjennomføre uttak. Om bitcoin øker mye i pris vil vi etter all sannsynlighet senke både gebyrer og grenser for uttak.

Størrelse på vervepremien

Du vil til enhver tid få opplyst størrelsen på vervepremien på siden for vervekode. Der vil du også se en oversikt over hvor mange personer du har vervet så langt denne måneden.

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål rundt dette.

Relaterte poster

Download the Firi-app on mobile