MiraiEx has become Firi. Read more why.

Ny betalingsløsning med Open Banking

Øyvind Kvanes - 05/10/2020
bilde av mirai på relefon med ny betalingsløsning

Vi har nå lansert en ny betalingsløsning for rask kreditering av bankinnskudd ved bruk av Open Banking løsning levert av Neonomics. I tillegg til at innskudd nå kan krediteres raskere, kan betalingen gjennomføres på vår plattform, en mye bedre brukeropplevelse for våre kunder!

Vi synes det er veldig spennende å være et av de første selskapene i Norge som tar i bruk Open Banking til betaling!

Trygt og enkelt

Trygghet og brukervennlighet er våre viktigste fokusområder. Vårt mål er at Firi (tidligere MiraiEx) skal være den beste inngangsportalen til kryptovaluta for det norske markedet.

Påmelding med Vipps var et viktig steg i denne retningen, det gjorde at påmelding hos oss ble en mye bedre opplevelse. Nå har vi gjort det samme med betaling, med open banking er det raskt og enkelt å gjennomføre ditt første bankinnskudd!

Hvordan fungerer løsningen?

Vår gamle betalingsløsning var slik at kunder måtte logge inn i egen nettbank og gjennomføre en manuell bankoverføring til vårt kontonummer med en melding tilknyttet deres Firi-konto.

Med vår nye løsning er dette totalt endret! Nå kan betalingen gjennomføres på vår plattform uten å gå via egen nettbanken.

Det gjøres slik:

  1. Velg banken du ønsker å betale fra.
  2. Gi tilgang til konto du vil betale fra med BankID.
  3. Skriv inn beløp og signer betalingen med BankID.

Når dette er gjort, vil du kunne se at betalingen er på vei på siden for innskudd. Du har altså full oversikt over hvilke betalinger som er sendt inn, også før de faktisk krediteres. Det er både tryggere og mer oversiktlig enn tidligere.

Hvor lang tid tar betalingen?

Med denne nye løsningen så kan vi i de fleste tilfeller kreditere raskere enn tidligere, vanligvis i løpet av en virkedag. Betalinger sendt på kveldstid, i helger og på helligdager, vil nå vanligvis krediteres morgenen påfølgende virkedag. Du finner mer informasjon om behandlingstid av transaksjoner her.

Hvem kan bruke løsningen?

Betalingsløsningen fra Neonomics støtter de fleste norske banker, men det finnes noen unntak. Kunder som ønsker å gjennomføre innskudd fra en bank vi ikke støtter med denne betalingsløsningen, kan gjennomføre en vanlig bankoverføring som tidligere.

Har du tilbakemeldinger?

Denne løsningen er helt ny hos oss nå. Vi setter veldig pris på de av våre kunder som tar løsningen i bruk og gir oss tilbakemeldinger på hva de synes.

For oss er det veldig viktig med en god dialog med kunder for å kunne prioritere funksjonalitet og produkter det er størst behov for. Det er takket være innspill fra våre kunder at vi valgte å prioritere integrasjonen med Open Banking så høyt.

Relaterte poster

Download the Firi-app on mobile