MiraiEx has become Firi. Read more why.

Hvordan vi vurderer nye kryptovalutaer

Hoang Trinh - 16/03/2020
bilder av kryptovaluta liggende på en laptop

Vi får mange spørsmål om hvilke nye kryptovalutaer vi kommer til å liste hos oss, samt spesifikke forespørsler om kryptovaluta som folk ønsker vi skal liste.

Hvilke kryptovalutaer som blir lagt til hos oss vurderes ut i fra flere faktorer. Det første er at det må være seriøse prosjekter, som hovedsakelig nordmenn er interesserte i. Vi er her for våre kunder, og om etterspørselen for en kryptovaluta er høy, vurderer vi selvfølgelig å legge den til. Det teller også positivt om vi har folk som ønsker å market-make og skape likviditet i markedet.

Du kan lese mer om market-making, boter og handel via API her. Du kan også godt kontakte oss om du er interessert i å market-make for en bestemt kryptovaluta.


Generelt sett mener vi at det er viktig å ha god likviditet i markedene, slik at du kan kjøpe og selge større volum med lav spread. Vi ser på dette som viktigere enn å ha mange markeder hvor du ikke får kjøpt/solgt til konkurransedyktige priser.

Hvilke nye coins kommer dere til å liste?

Per i dag tilbyr vi bitcoin, litecoin, ethereum, cardano, XRP og DAI, og vurderer fortløpende hvilke nye coins som kommer til å listes hos oss.

CoinMarketCap.com finner du en liste over de fleste kryptovalutaer etter størrelse på deres market cap. Vi kommer selvfølgelig til å legge til flere kryptovalutaer i fremtiden, men har ingen konkrete planer akkurat nå. Om du har noen ønsker er det bare å gi oss en lyd, enten via support@firi.com eller i vår chat når du er logget inn.

Relaterte poster

Download the Firi-app on mobile