Firi er registreret hos Finanstilsynet
Køb krypto sikkert og nemt
Download vores app og overfør danske kroner helt gratis! Start din investering i kryptovaluta med kun 15 kroner.
Norges største tjeneste til køb og salg af digital valuta

Firi er Nordens største kryptobørs

Vi giver dig værktøjerne og den viden du behøver for at investere i kryptovaluta i dag. Firi er registreret hos Finanstilsynet og dine midler er sikret på højeste niveau i markedet. Opret nemt din konto med MitID.

Endelig er krypto for alle. 140.000 nordmænd bruger allerede Firi til at investere i kryptovaluta. Hvad venter du på?

kryptoskat

Lad os beregne din kryptoskat

Hvordan beregner man skat på kryptovaluta og hvilken procent skal det beskattes med? Det er vigtige, men komplicerede spørgsmål. Heldigvis kan vi hjælpe dig med udregningen og vi gør det gratis. Firi gør kryptoskat nemt!

Karina Brix

Med sikkerhed i fokus

Endelig får Danmark en børs som er nem at bruge og hvor alt er integreret med de systemer vi bruger i Danmark. Der er ingen tvivl om, at kryptovaluta stadig er nyt for mange og derfor er det vigtigt at brugerne er trygge når de handler. Det er en af vores fornemste opgaver som kryptobørs.

Karina Rothoff Brix Country Manager i Danmark

Kryptovaluta og priser hos Firi

Opsparing i krypto

Krypto opsparing

Sparer du op til en rejse? Ny lejlighed? Hund? Eller til at gå på pension? Tag det første skridt på vejen til din drøm i dag med vores nye opsparingsløsning.

Invester et fast beløb hver måned i din foretrukne kryptovaluta og følg udviklingen i vores app.

Firi i nyhederne
Nordens største kryptobørs gør klar til at sparke døren ind til DanmarkEfter hastig fremgang i Norge er kryptobørsen Firi nu klar til at gøre entré i Danmark. Virksomhedens nye landechef mener, at der ikke umiddelbart står noget i vejen
Kræver subscription hos Avisen.dk
Arbejde er en flydende størrelse og ikke noget, man sætter tid på.Karina Rothoff Brix har travlt. Om få måneder åbner Firi, Nordens største kryptovalutabørs, i Danmark, og den 45-årige landechef skal sørge for, at alt kører på skinner.
Kræver subscription hos Finans.dk

Seneste artikler

Hvad er forskellen på de kryptovalutaer der findes?

Hvor mange kryptovalutaer findes der? Hvilken krypto skal jeg investere i? Denne artikel giver en oversigt over forskellene på de kryptovalutaer der findes.

Hvad er en Bitcoin ETF?

Findes der ETFer for bitcoin? Svaret er kort og godt ja. “Bitcoin ETF” bliver ofte nævnt i kryptoindustrien, men hvad betyder det egentlig? I denne artikel vil vi forklare så enkelt som muligt, hvad en Bitcoin ETF er, fordele og ulemper med ETFer, og ikke mindst liste forskellene på de forskellige typer af ETFer.

Kryptovaluta: Overvågning vs. privatliv

Når kryptoskat diskuteres opstår der ofte polarisering mellem dem der er imod overvågning og dem der ønsker regulering af kryptomarkedet.

Firi Innsikt: Uke 12 & 13 - 2022

Ukens nyhetsrapport. Her gjennomgår vi de største nyhetene samt kursutviklingen til bitcoin, ether, ada, litecoin, XRP og dai.