Firi er registreret hos Finanstilsynet
Køb krypto sikkert og nemt
Firi er for dig, der ønsker en lokal og sikker kryptobørs
Hent Firi-appen nu!
4.6
Rating på App Store
4.9
Rating på Google Play

Firi er Nordens største kryptobørs

Vi giver dig værktøjerne og den viden du behøver for at investere i kryptovaluta i dag. Du kan starte med helt ned til 15 kr.

Firi er registreret hos Finanstilsynet og dine midler er sikret på højeste niveau i markedet. Opret nemt din konto med MitID.

Endelig er krypto for alle. 150.000 i Norden bruger allerede Firi til at investere i kryptovaluta. Har du også lyst til at være med?

kryptoskat

Lad os beregne din kryptoskat

Hvordan beregner man skat på kryptovaluta og hvilken procent skal det beskattes med? Det er vigtige, men komplicerede spørgsmål. Heldigvis kan vi hjælpe dig med udregningen og vi gør det gratis. Firi gør kryptoskat nemt!

Kryptovaluta og priser hos Firi

Karina Brix

Med sikkerhed i fokus

Endelig har Danmark fået en børs som er nem at bruge og hvor alt er integreret med de systemer vi bruger i Danmark. Der er ingen tvivl om, at kryptovaluta stadig er nyt for mange og derfor er det vigtigt at brugerne er trygge når de handler. Det er en af vores fornemmeste opgaver som kryptobørs.

Karina Rothoff Brix Country Manager i Danmark

Opsparing i krypto

Kryptoopsparing

Sparer du op til en rejse? Ny lejlighed? Hund? Eller til at gå på pension? Tag det første skridt på vejen til din drøm i dag med vores nye opsparingsløsning.

Invester et fast beløb hver måned i din foretrukne kryptovaluta og følg udviklingen i vores app.

Seneste artikler

Køb krypto sikkert og nemt: – Skal være let tilgængeligt for absolut alle

Firi er en nordisk kryptobørs der sætter sikkerhed og enkle løsninger i førersædet.

Uro i kryptoverdenen: Hvad vi gør for at holde dine midler trygge

De seneste dage har der været uro i kryptoverdenen som følge af overraskende nyheder fra to af de store internationale kryptobørser. En af vores vigtigste værdier er ærlighed og vi ønsker derfor at forklare dig præcist hvad vi gør for at holde dig og dine midler trygge hos os.

Hvad er Soulbound tokens, og hvilken betydning kan konceptet have for krypto fremover?

Hvad hvis nu du kunne eje NFT’er som er koblet op på din digitale identitet og blockchain historik? I denne artikel forklarer vi konceptet omkring Soulbound tokens og vi ser på hvilke konkrete use cases der allerede begynder at se dagens lys.

Cardanos længe ventede opgradering kaldet Vasil er nu live

I går aftes kl. 23.44 startede Cardano endelig sin planlagte opgradering. Vasil er en hard fork som forventes at forbedre blockchainens ydeevne og kapacitet samt reducere omkostningerne.