MiraiEx has become Firi. Read more why.

Meld deg på med Vipps!

Øyvind Kvanes - 22/04/2020
bilde av hvordan melde deg på med Vipps

Fra og med i dag kan du melde deg på og logge inn ved bruk av Vipps hos Firi (tidligere MiraiEx)! Dette fører til at onboardingprosessen som frem til nå har tatt flere minutter med mange steg, nå kan gjøres på under minuttet, raskt og enkelt!

Meld deg på med Vipps

Onboardingprosessen består nå kun av to enkle steg. Første steg er å melde seg på med Vipps, som er veldig raskt og enkelt. Vi får all informasjon vi har bruk for fra profilen din hos Vipps. Dermed trenger du hverken å fylle inn informasjon selv eller å verifisere e-post.

BankID som 2-faktor

Vi krever at alle kunder hos oss skrur på 2-faktor autentisering for å sikre sin konto hos oss. Dette er noe som er helt nytt for mange og vi har fått en del spørsmål rundt dette.

Nå går vi bort fra tradisjonell 2-faktorkode, og benytter i stedet BankID som 2-faktorløsning hos oss. Steg to i vår onboardingprosess vil altså være å fylle inn skjema for kundekontroll, noe vi er pålagt for å overholde hvitvaskingsloven, og signere dette skjemaet med BankID.

Når du signerer skjema for kundekontroll verifiserer vi samtidig din identitet og knytter din BankID til din konto hos oss. Kritiske funksjoner for din konto, slik som uttak, vil da være sikret med BankID i stedet for tradisjonell 2-faktorkode.

Valgfrihet

Vi kommer ikke til å fjerne den tradisjonelle 2-faktorløsningen helt, om du ønsker å fortsette å bruke denne kan du naturligvis gjøre det. Vi kommer også til å legge til rette for mer valgfrihet av hva som skal sikres av 2-faktor på din konto hos oss og hvordan du ønsker å logge inn. Vil vil naturligvis la de som ikke har Vipps også benytte våre tjenester fremover.

Vår målsetting

Vårt mål er å levere den enkleste og tryggeste løsningen for folk i Norge som ønsker å investere i kryptovaluta. Vi ønsker å gjøre det like enkelt å kjøpe og selge kryptovaluta som det er å investere i aksjer og fond.

Denne oppgraderingen mener vi er et stort steg på veien når det gjelder å komme i gang med vår plattform. Neste steg er å gjøre prosessen med handel enda bedre.

Takk til alle våre kunder som har gitt oss verdifulle tilbakemeldinger på veien hit. Vi håper dere vil fortsette med det, det er takket være dette vi kan fortsette å forbedre oss! Ta gjerne kontakt på support-chat, e-post eller via våre sosiale medier.

Relaterte poster

Download the Firi-app on mobile