MiraiEx has become Firi. Read more why.

Et år med verve- og bonusprogram

Øyvind Kvanes - 08/12/2020
Bilde av jente med mobil

I desember i fjor lanserte vi for første gang vårt verve- og bonusprogram. Tanken vår den gangen var at gi folk en mulighet til å teste ut vår plattform og få sin første erfaring med kryptovaluta uten å måtte overføre penger. Samtidig med dette håpet vi at et slikt program kunne skape vekst i vår kundemasse.

Bakgrunn

Vi ønsket med verveprogrammet å bygge langsiktige relasjoner med personer som kunne bidre bidra med kompetanse og ressurser på markedsføring, og hjelpe oss å skape god vekst i vår kundemasse. Nå, et år etter, ser vi at dette har fungert bra. Vi er setter veldig pris på alle som har valgt å skrive og produsere innhold om oss, promotere oss på sosiale medier, eller verve nye kunder på andre måter. Det veldig mange som verver verver venner og familie, noe vi også synes er veldig hyggelig.

Gjennom å ha et verveprogram som fungerer kan store deler av vårt markedsføringsbudsjett gå til våre egne kunder fremfor annen type markedsføring. Vi synes det er positivt at vi kan gi folk mulighet til å skape en liten ekstrainntekt med å anbefale et produkt de allerede benytter selv.

Vi ser og at vår velkomstbonus gir mange folk sin første erfaring med kryptovaluta. Forhåpentligvis har også vi bidratt noe til den økende interessen for kryptovaluta som helhet. Vi har stor tro at kryptovaluta og blockchain vil bli en positiv og viktig del av fremtidens finanssystem.

Utfordringer

Vi har nå nesten 1000 kunder som har valgt å verve venner og kjente til Firi (tidligere MiraiEx). Dette synes vi er veldig gøy, at så mange velger å anbefale oss! Vi har også forståelsen for at noen synes at det kan bli litt mye posting av vervelenker på sosiale medier, og vi har fått noen kommentarer på viktigheten av å opplyse om risiko ved å investere i kryptovaluta.

Vi har hele tiden opplyst om at vi ikke tillater bruk av vervelenken på en måte som oppfattes som spam eller plagsom adferd. Dette er noe vi følger med på hele tiden og vurderer fortløpende. Vi kan ikke få med oss alt med en gang, men vi står på for å gjøre en god jobb her.

Vi har og nå valgt å legge inn en klar advarsel om at det innebærer stor risiko og handle med kryptovaluta på selve landingssiden. Våre vilkår for affiliateprogrammet beskriver nærmere hva som er ok når det gjelder markedsføring av våre tjenester. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål rundt dette.

Veien videre

Vi har gjort mange endringer i verveprogrammet vårt underveis. Det vi hele tiden har som mål når vi gjør endringer er langsiktighet. Vi ønsker å skape et bærekraftig program som skaper vekst for oss, er interessant for våre kunder å promotere og samtidig gir en positiv opplevelse for nye kunder hos oss.

Langsiktighet er årsaken til at vi nå betaler kryptovaluta til en fast verdi i NOK både som vervebonus og velkomstbonus til nye kunder. Med dette kan vi fortsette programmet selv om kryptovaluta stiger til nye høyder, noe vi naturligvis håper på. Vi innførte og belønninger nylig, som er bonuser en får ved handel og annen aktivitet på plattformen.

God jul!

Nå er det snart jul, og i den anledning har vi lyst til å gjøre noe for de av dere som verver nye kunder til oss som begynner å handle. Fra og med i dag vil du motta en liten julebonus når kunder du har vervet gjennomfører sitt første innskudd på over 500 NOK. Det samme gjelder når nye kunder når over 1000 NOK i handelsvolum.

Julebonus gjelder kun frem til og med julaften, og blir utbetalt fortløpende til din konto. Takk igjen til alle som er med å verver nye kunder til oss!Relaterte poster

Download the Firi-app on mobile