MiraiEx has become Firi. Read more why.

Oppdatert affiliateprogram fra 1. november

Øyvind Kvanes - 25/10/2020
bilde av litecoin og bitcoin i løvblader

Vi gjør endringer i vårt affiliateprogram. Du vil blant annet få bitcoin for 100 kroner når du verver en venn. Les om endringene i kommisjon og vervebonus her.

1. november lanserer vi flere endringer i vårt affiliateprogram. Hensikten med denne endringen er at dere som kunder kan inspirere venner og kjente til å bli interesserte i fremtidens sparing og investering. Vi har også lyst å takke dere som bruker tid og energi på å introdusere nye folk til kryptoverdenen og vår plattform.

Som vi fortalte da vi annonserte vårt nye bonusprogram for en måneds tid siden vil vi endre vervebonus til en fast verdi i norske kroner utbetalt i bitcoin.

I stedet for å få utbetalt 0,001 bitcoin per person du verver, vi vil nå betale ut bitcoin til en verdi av 100 kroner for hver person som verves. Beløpet i bitcoin vil beregnes ut fra det tidspunktet en person du verver verifiserer konto hos oss.

I tillegg endrer vi på kommisjon som utbetales på fortjeneste på handelsgebyrer.

Blog post bilde

Denne nye tabellen viser kommisjon på fortjeneste på handelsgebyrer for kunder du har vervet fra du opprettet konto hos oss. De første fem du verver vil du altså få betalt 5% kommisjon for, de neste fem, 7%, og så videre. Kunder vervet før denne nye ordningen trer i kraft vil fortsette med prosent i kommisjon som tidligere. Du kan se hvor mange kunder du totalt har vervet og hva din kommisjonssats er på affiliatesiden din.

Årsaken til denne endringen er for det første at bitcoin-prisen er svært volatil, og det er viktig for oss å ha langsiktighet i våre utgifter. Det er også naturligvis begrenset hvor mye det er fair og betale i bonus, og vi tenker 100 kroner er bra premiere for å verve kunder til oss.

Utbetaling av både vervebonus og kommisjon blir akkurat som tidligere, ubetaling gjennomføres den første hver måned.

Denne endringen trer i kraft 1. november, og frem til det får du samme kommisjon og vervebonus som tidligere. Du finner fullstendige vilkår for affiliateprogrammet her.


Relaterte poster

Download the Firi-app on mobile