MiraiEx has become Firi. Read more why.

Dataanalytiker for Norges største kryptobørs!

Trigges du av tanken på å bli med på en helt unik og spennende reise mot fremtidens pengesystem? Brenner du for kunstig intelligens og å bygge kompliserte modeller? Er du i tillegg interessert i kryptovaluta og i teknologien bak?

Da håper vi i Firi å høre fra deg!

Hvem er vi?

Firi ble startet som MiraiEx i 2017 av en gruppe personer med bakgrunn innen programmering, design og forretningsutvikling, og har på kort tid blitt godt etablert som Norges største kryptovalutabørs. Bakgrunnen var mangel på en plattform hvor nordmenn kunne handle kryptovaluta trygt og enkelt. For ikke lenge siden var kryptohandel en komplisert prosess hvor en måtte oppgi sensitiv informasjon, vente i dagevis og betale gebyrer for å veksle til dollar og euro for å handle Bitcoin hos utenlandske aktører. Vi har nå forenklet prosessen slik at du kan bli kunde på få minutter med Vipps og BankID.

Firi er registrert hos Finanstilsynet som tjenestetilbyder for veksling og oppbevaring av virtuell valuta i Norge, med ambisjoner om å ekspandere videre ut i Norden og stadig innføre nye tjenester. Vår misjon er å ufarlig- og tilgjengeliggjøre fremtidens sparing og investering.

Hva kan du forvente av oss?

Vi er stolte av å være Norges største kryptovalutabørs. Her har du sjansen til å bli en del av en godt finansiert startup som vokser i rekordfart og er i ferd med å etablere morgendagens finansbransje. Du vil komme tidlig inn og bli med på reisen videre med stor påvirkningskraft. Dette er en svært viktig rolle i selskapets videre utvikling innen dataanalyse. Med din og dine kollegers kompetanse skal vi være ledende innenfor feltet vårt og fintech.

Vår engasjerende kultur er preget av stå-på-vilje, samhold og et felles ønske om å bygge den beste plattformen for trygg og enkel kryptohandel. Vi har som mål å både få med de beste talentene på laget, men samtidig å ta best mulig vare på dem. Derfor skal vi sørge for at du vil jobbe med en inspirerende gjeng full av positiv energi, driv og høye ambisjoner. Vi har stor glede av våre sosiale aktiviteter - det håper vi du også vil ha.

I Firi verdsetter vi tilretteleggelse for at hver enkelt skal lykkes på jobb og samtidig ha det gøy. Du vil selvfølgelig få alt av nødvendig utstyr. Vi gleder oss til å ta i bruk vårt nye hovedkontor i Oslo på Aker Brygge i slutten av september.

Hva skal du gjøre hos oss?

Datanalyse er utrolig viktig for Firi og det gjennomføres kontinuerlig risikovurderinger av kunder og transaksjoner. Selskapet er for tiden i enorm vekst og har behov for stadig mer robuste og spesialiserte risikomodeller. Firi investerer derfor tungt i kompetanse og analyseverktøy. Av den grunn søker vi nå en løsningsorientert dataanalytiker med et sterkt ønske om å bygge fremtidens overvåkningssystem og risikomodeller.

En stor del av arbeidet vil bestå i å videreutvikle AI-modeller som vil integreres i overvåkningssystemet til plattformen. Datagrunnlaget vokser stadig og består i økende grad av ikke-trivielle strukturer som rekker og grafer. Dette setter høye krav til systemenes fleksibilitet og skalerbarhet.

Spesifikke arbeidsoppgaver:

 • Utvikle, teste og deploye avanserte Maskinlærings-modeller
 • Bygge egne non-standard NN arkitekturer
 • Skalerbare systemer som kan håndtere høy trafikk
 • Evaluere modeller og ulike konfigurasjoner kvantitativt og kvalitativt.
 • Utvikle og forbedre de neste generasjonene av risikomotorer for overvåkningssytemet som benyttes

Hvem er vår nye Dataanalytiker?

Du har sterk teknisk interesse for AI-feltet og og har en tung kvantitativ utdannelse innen AI eller med fokus på statistikk. Du er komfortabel med praktisk analyse i f.eks. Python. Videre har du erfaring med noen av følgende verktøy og gjerne drevet mer omfattende implementering eller utvikling: TensorFlow, TensorBoard, PyTorch, MLFlow, og ONNX.

Det er også et stort pluss med erfaring innen ett eller flere av følgende emner:

 • Explainable AI
 • Uncertainty estimation
 • Natural Language Processing
 • Graph Neural Networks
 • Anomaly Detection

Vi ser etter følgende ferdigheter:

 • Lyst og evne til å tilegne seg kunnskap raskt
 • Komfortabel med å sette egne arbeidsoppgaver og planer
 • Evne til å kommunisere resultater kvantitativt og presist
 • Kunne omsette eksperimentelle eller akademiske ideer til praktisk kode
 • Ønsker en hektisk og spennende hverdag i en dynamisk og fremtidsrettet virksomhet innenfor en ny del av finansbransjen.

Veien videre

Håper vi har trigget din interesse for fremtidens finansbransje! Du kan søke med én gang og det vi ønsker er CV og gjerne noen ord om din relevante erfaring og tekniske bakgrunn: jobs@firi.com

Download the Firi-app on mobile