MiraiEx has become Firi. Read more why.
Backend-utvikler for Norges største kryptobørs!

Backend-utvikler for Norges største kryptobørs!

Er du en dyktig utvikler med hjerte for kryptovaluta? Ønsker du å skrive kode for fremtiden? Har du et brennende ønske om å bruke dine ferdigheter i et raskt og innovativt miljø?

Da håper vi i Firi å høre fra deg!

Hvem er vi?

Firi ble startet i 2017 av en gruppe personer med bakgrunn innen programmering, design og forretningsutvikling, og har på kort tid blitt godt etablert som Norges største kryptovalutabørs. Bakgrunnen var mangel på en plattform hvor nordmenn kunne handle kryptovaluta trygt og enkelt. For ikke lenge siden var kryptohandel en komplisert prosess hvor en måtte oppgi sensitiv informasjon, vente i dagevis og betale gebyrer for å veksle til dollar og euro for å handle Bitcoin hos utenlandske aktører. Vi har nå forenklet prosessen slik at du kan bli kunde på få minutter med Vipps og BankID.

Firi er registrert hos Finanstilsynet som tjenestetilbyder for veksling og oppbevaring av virtuell valuta i Norge, med ambisjoner om å ekspandere videre ut i Norden og stadig innføre nye tjenester. Vår misjon er å ufarlig- og tilgjengeliggjøre fremtidens sparing og investering.

Hva kan du forvente av oss?

Hos Firi får du mulighet til å være med og utvikle spennende nye produkter som skal håndtere ekstrem brukervekst, med cutting-edge teknologi, i det unike skjæringspunktet mellom tradisjonell finans og kryptovaluta.

Her har du sjansen til å bli en del av en godt finansiert start-up, som skal vokse i rekordfart i tiden fremover. Vi skal sørge for at du vil jobbe med en inspirerende gjeng med masse positiv energi og store ambisjoner. I dag består tech-teamet av ansatte med ulik bakgrunn og kompetanse, og du vil jobbe tett med folk på backend, frontend, infrastruktur, dataanalyse, produkt og design.

Vi verdsetter tilretteleggelse for at hver enkelt skal lykkes. Du vil selvfølgelig få alt av nødvendig utstyr, fleksibilitet i form av arbeidssted- og tid og konkurransedyktige betingelser.


Hva skal du gjøre hos oss?

Som backend-utvikler blir du en del av teamet som er ansvarlig for morgendagens arkitektur. En av de viktigste oppgavene til teamet er å forbedre de delene av teknologiplattformen som gir størst verdi for brukerne av Firi.

Firi håndterer et stadig større handelsvolum og er nå på utkikk etter deg som er god på å skalere plattformer og effektivisere eksisterende løsninger. Koden du skal skrive, skrives ikke for i dag, men for morgendagen. Rollen skal bidra til at det er kvalitet i koden og arkitekturen, og at plattformen skal håndtere eksplosiv vekst.

Det overordnede ansvaret i rollen er å skalere plattformen så brukerne får en rask, feilfri og god brukeropplevelse når de handler. Koden du skriver skal holde plattformen oppe 24/7, og skalere til å håndtere store mengder aktive brukere uten at det går ut over opplevelsen. I rollen vil man også jobbe mye med utvikling av nye produkter. Vi har et stort fokus på å skrive fortåelig kode og kvalitetssikre denne. Vi legger til rette for parprogrammering om du foretrekker det.

Spesifikke arbeidsoppgaver:

 • Utvikle skalerbare tjenester for vår micro service-arkitektur.
 • Skrive forståelig kode som kan utvides og forbedres av flere.
 • Skrive testbar kode, som vi kan være trygge på er solid når den pushes til produksjon.
 • Bygge teknologien som skal være bindeleddet mellom tradisjonell finans og kryptovaluta-universet.

Teknologi?

Vi har en omfattende teknologistack som vi håper at du har lyst til å være med å påvirke. I dag bruker vi blant annet følgende teknologier:

 • AWS med Terraform for definisjon av cloud-infrastruktur
 • CI/CD, Containers/Docker, Datadog
 • Redpanda (Kafka-erstatter), GraphQL, REST, GRPC
 • Node.js, Kotlin, Python, Go, Typescript
 • Postgres, TimescaleDB, Redis, RDS
 • Kryptospesifikke verktøy for Bitcoin, Ethereum, Lightning Network, Cardano osv.

Hvem er vår neste backend-utvikler?

Det hadde vært fint om du har utdanning innenfor IT, men dog ikke noe krav. Det viktigste for denne stillingen er at du innehar kompetanse, arbeidserfaring og kunnskap innenfor noen av feltene nedenfor.

 • Erfaring i enten C++, Go, Java, C, Kotlin, Python eller et annet lavnivå språk.
 • Kryptointeresse og gjerne erfaring med open source-prosjekter innenfor krypto.
 • Erfaring med automatisering/CI.
 • Erfaring med å jobbe med tredjepartsløsninger.
 • Du har et «startup mindset»
 • Du er villig til å raskt sette deg inn i nye prosjekter/teknologier og du har evne til å hoppe mellom ulike deler av stacken, ulike tjenester og de forskjellige formene for digital valuta.

Veien videre

Håper vi har trigget din interesse for fremtidens finansbransje! Du kan søke med én gang og det vi ønsker er CV og gjerne noen ord om din relevante erfaring og tekniske bakgrunn: jobs@firi.com

Firi workshop
Firi frontend utviklere
Firi ungt team

Download the Firi-app on mobile