MiraiEx has become Firi. Read more why.

Tjen bitcoin med vårt affiliate-program

Øyvind Kvanes - 22/03/2020
bilde av bitcoin over jordkloden

Vi har nå lansert en oppdatering til vårt affiliate-program. Vi har over lengre tid betalt vervebonus på 0,001 bitcoin for alle du verver, men nå gjør vi dette enda bedre! I tillegg til å tjene 0,001 bitcoin i bonus vil du nå også få betalt kommisjon på handelsgebyrer til alle du verver. Dette vil gi deg en inntekt over tid i NOK, bitcoin og andre kryptovaluta forutsatt at de du verver handler hos oss.

Kommisjon på handelsgebyrer

Når folk kjøper og selger kryptovaluta på vår plattform betaler de handelsgebyrer. Disse betales i kryptovaluta når folk selger kryptovaluta på plattformen, og i norske kroner når folk kjøper. Ved å verve en person til plattformen vil du tjene kommisjon på fortjenesten på handelsgebyrer de du verver betaler.

Vi vil betale ut din kommisjon på handelsgebyrer månedsvis akkurat som vi gjør med vervebonus. Vi har ingen tidsbegrensing på kommisjon av handelsgebyrer, det vil si at om du med dette kan bygge deg opp en inntekt over tid etter som du verver flere og flere personer til vår plattform. Du vil få utbetalt kommisjon for alle du har vervet så lenge de har konto hos oss!

Vervebonus

Vi kommer til å fortsette med vervebonus som tidligere, dette er nå en fast bonus på 0,001 bitcoin for alle du verver. Denne blir utbetalt uavhengig av om de du verver handler hos oss eller ikke, det eneste kravet er at de verifiserer sin konto med BankID.

Hvordan komme i gang
  1. Opprett konto hos oss, med Vipps eller e-post.
  2. Verifiser din konto med BankID.
  3. Gå til siden for affiliateprogram for å finne din vervelenke. Der vil du også til envher tid ha oversikt over hvor mange du har vervet.
  4. Del din vervelenke til venner og kjente, alle som melder seg på via din lenke vil du få bonus og kommisjon for!
Velkomstbonus

Alle du verver vil få velkomstbonus i bitcoin ved verifisering av konto, altså en veldig fin mulighet å introdusere folk til bitcoin! Det er også mulig å tjene kryptovaluta verdt over 200 kroner gjennom flere forskjellige bonuser vi har! Alle kunder hos oss mottar også handelsbonus basert på hvor mye de handler hos oss.

Vilkår

Du finner vilkår for affiliateprogrammet her. Ta gjerne kontakt du har spørsmål eller tilbakemeldinger på programmet!

Relaterte poster

Download the Firi-app on mobile