MiraiEx has become Firi. Read more why.

Kvartalsrapport for Q1, 2020

Hoang Trinh - 03/04/2020
bilde av pc med rapport

Her er Firis kvartalsrapport Q1, 2020

Vi jobber naturligvis hele tiden for å tilby den beste tjenesten som mulig, men hva har vi fokusert på og hva har skjedd i de tre første månedene av dette (ti)året? Første kvartal av 2020 har vært innholdsrikt med demodag, nytt kontor, koronavirus, ny design og rekorder i både volumer og antall nye brukere.

Året startet med forberedelser og presentasjon av MiraiEx for over 200 investorer, partnerbedrifter, folk fra startupmiljøet, venner og bekjente på TheFactory sin demodag. Med ny kompetanse og større nettverk, har fokuset vært på å hente kapital for å vokse og få flere i fulltidsjobb hos MiraiEx. Vi vokser jevnt og trutt og handelsvolumet har økt med over 70% sammenlignet med forrige kvartal, men dette bare er starten med mye bra som skjer fremover.

I februar flyttet vi også inn i et nytt kontor på Årvoll like ved nordmarka i Oslo, og hadde planlagt flere hyggelige sammenkomster og å bli bedre kjent i miljøet. Men på grunn av koronaviruset som har preget hele vårt samfunn, er både jakten på investorer og arrangementer utsatt til ting har roet seg. Vi er heldigvis friske og kan jobbe hjemmefra med å utvikle våre tjenester. Men vi er i en periode med stor usikkerhet, og som et tiltak har vi fjernet uttaksgebyret på bankuttak i tilfelle noen har behov for likviditet i disse dager.

Observante brukere har kanskje fått med seg at vi har gått over til ny og bedre design, med ny logo, farger og økt brukervennlighet. Vi har også finpusset og oppdatert vårt affiliateprogram, som kanskje er mest kjent via våre tidligere vervekampanjer. Nå kan du altså dele ut velkomstbonus til dine venner og bekjente, og samtidig få vervebonus og kommisjon på handelsgebyrer.

Prisutviklingen til bitcoin

Blog post bilde

Vi kan ikke skrive en oppdatering om en kryptovalutabørs uten å inkludere pris på kryptovaluta også, så her kommer en liten oppdatering for bitcoin hittil i år. Prisen på bitcoin var rundt 62.000 NOK i starten av året, og hadde en stigning på over 50% frem til en topp på rundt 95.000 NOK i midten av februar.

Vi som er interessert i kryptovaluta vet at dette er et volatilt marked med mye svingninger, og prisen på bitcoin har falt til under 40.000 NOK før den nå igjen er på over 70.000 NOK. Bitcoin er ikke den eneste “valutaen” som har opplevd svingninger og kursfall i det siste. Den norske kronen sin svekkede verdi har bidratt til at bitcoin nå priset i NOK har gått opp over 15% siden starten av året, mens den priset i USD har gått ned.

Hva skjer fremover?

For de som følger med på vår Facebook-side eller leser vår blogg, så annonserte vi nylig at vi skal lansere markeder for Ethereum (ETH) og Ripple (XRP), og jobber en del med å få dette på plass så fort som mulig. I tillegg har vi fått gode innspill om at vi burde gjøre det enklere å handle kryptovaluta og få oversikt på handelshistorikken og beholdningen sin. Vi er alltid åpne for innspill og lytter til våre brukere, så en enda bedre og mer oversiktlig brukergrensesnitt er under utvikling. Vi kan også informere om at en enklere og raskere registreringsprosess snart er på plass, noe som vil mer enn halvere tiden det tar å komme i gang!

Så langt har Q1 2020 vært det beste kvartalet for Firi (tidligere MiraiEx), med rekordtall i nye brukere, handelsvolum og omsetning, og med tilliten og støtten fra dere, har vi troen på at 2020 kommer til å bli et bra år!

Vi benytter også anledningen til å minne om at fristen for å levere skattemeldingen er 30. april (2. juni for personlig næringsdrivende).

Ta vare på hverandre, stay safe og happy trading!

Relaterte poster

Download the Firi-app on mobile