MiraiEx has become Firi. Read more why.

PRESSEMELDING: MiraiEx henter inn 12M NOK i en emisjon ledet av Skyfall Ventures

Thuc Hoang - 09/03/2021
Gruppebilde av MiraiEx teamet

MiraiEx er Norges største handelsplass for kjøp og salg av kryptovaluta med over 40 000 registrerte kunder og NOK 1,1 milliarder i handelsvolum siden lansering. Selskapet har opplevd en fantastisk vekst de siste månedene og fokus til selskapet er nå på lansering av nye produkter og markeder i Norden.

Nøkkeltall

  • Total 40 000 registrerte kunder.
  • 40% vekst i antall kunder siste 30 dager.
  • NOK 1,1 milliarder i handelsvolum siden lansering.
  • NOK 451 millioner i handelsvolum i februar 2021 og NOK 84 millioner i gjennomsnittlig ukentlig handelsvolum i 2021.
  • 2550% vekst i månedlig handelsvolum siden oktober 2020. Fra NOK 17m i oktober, NOK 53m i november, NOK 97m i desember, NOK 333m i januar til NOK 451m i februar.
Vi investerte NOK 4 millioner i MiraiEx i fjor høst, og nå investerer vi ytterligere NOK 5 millioner. Progresjonen og veksten til MiraiEx har vært fantastisk, og selskapet har nå tatt den soleklare nummer én posisjonen i det norske markedet.

Vi har vært involvert i økosystemet rundt blokkjedeteknologi siden 2012, og har lang fartstid og god kompetanse på området. Vi observerer at det er mange “luftige” selskaper og prosjekter innen kryptovaluta. Mirai er i motsetning et selskap som har bunnsolid teknologi, har en live tjeneste med over 40 000 brukere og genererer godt med inntekter.

Det er lenge siden vi har sett et selskap i Norge som har vokst like fort som det MiraiEx nå gjør og vi kommer til å bruke den nye kapitalen til å akselererer veksten ytterligere.

- Espen Malmo, Skyfall Ventures, Managing Partner

Vi har jobbet tett med Coinbase i mange år, og har sett hvor fort et dedikert team med et klart mål kan bli en global leder innen ny teknologi.

Det er et behov og marked for lokale aktører innen kryptovaluta, og etter vi har blitt bedre kjent med Thuc og teamet mener vi de er posisjonert til å ta denne posisjonen i Norden.

- Johan Bakken, Bakken & Bæck Invest, CEO

Vi tar det som en tillitserklæring fra Skyfall Ventures og våre investorer at de ønsker å satse videre på oss. Takket være Skyfall Ventures, The Factory, Bakken & Bæck og våre engleinvestorer har vi fått tilgang til kompetanse og muligheter til å vokse. Vi ser frem til videre samarbeid med våre investorer og veien til nye høyder.

Nå som vi har hentet inn mer vekstkapital, så gjør vi oss klare for å ta nye markeder i 2021. Med en stor kundebase har vi et svært godt grunnlag til å lansere nye produkter og tjenester som passer inn i vårt økosystem.

- Thuc Tuan Hoang, MiraiEx, Daglig leder

Om MiraiEx

MiraiEx har som misjon å tilby en trygg og brukervennlig plattform som er en inngangsportal inn i det nye digitale finanssystemet.
Vi gjør dette ved å benytte kjente tjenester som BankID og Vipps Logg Inn, og setter trygghet og brukervennlighet i førersetet.
Produktet tilbys vanlige brukere, men også bedrifter som ønsker å investere i kryptovaluta.
MiraiEx ble registrert som tjenestetilbyder for oppbevaring og veksling av kryptovaluta i Januar 2019.

Pressekontakt

Thuc Tuan Hoang, Daglig leder
thuc@firi.com

Relaterte poster

Download the Firi-app on mobile