MiraiEx has become Firi. Read more why.

Firi (tidligere MiraiEx) - Norges største kryptovalutabørs

Thuc Hoang - 16/12/2020

Firi (tidligere MiraiEx) ble startet i 2017 fordi det manglet en trygg og enkel plattform hvor nordmenn kunne handle kryptovaluta. Tidligere måtte en oppgi sensitiv informasjon, sende inn bilde av passet sitt, vente i flere dager, samt betale gebyrer for å veksle til dollar og euro for å handle bitcoin hos utenlandske aktører. Hos oss kan du bli kunde på noen få minutter med Vipps og BankID.

I januar 2019 var vi den første aktøren som ble registrert hos Finanstilsynet, og er nå Norges største kryptovalutabørs. Vårt mål er å gjøre det like enkelt å spare og investere i kryptovaluta som i aksjer og fond.

Kjøp og selg bitcoin og kryptovaluta - trygt og enkelt

Som kunde hos oss kan du trygt og enkelt investere i kryptovaluta som Bitcoin, Litecoin, Ethereum, XRP og DAI direkte med norske kroner. I tillegg ser vi alltid etter forbedringsmuligheter for å levere en best mulig tjeneste til våre kunder, noe som innebærer at vi stadig innfører nye tjenester og markeder.

Med allerede tusenvis av fornøyde kunder og økende etterspørsel, vil du som kunde få kjøpt og solgt kryptovaluta nesten umiddelbart hos oss til konkurransedyktige priser. Det beste av alt er at det er helt gratis å være kunde, og at det tar kun noen få minutter å komme i gang med Vipps og BankID, trygt og enkelt!

Verveprogram og bonusordning

Noe av det som våre kunder er mest begeistret over, er verveprogrammet og bonusordningen, som innebærer at du får 100 kr for hver person du inviterer til vår plattform, i tillegg til kommisjon og bonus ved handel. Samtidig får de som blir vervet muligheten til å motta opptil 200 kr i velkomstbonus, hvor 40 kr utbetales ved registrering, mens resten av bonusen utbetales ved oppnådde mål i bonusprogrammet.

Er du nysgjerrig på kryptovaluta og hva som har begeistret tusenvis av andre nordmenn til å sparing og investering?
Bli kunde nå og motta opptil 200 kroner i velkomstbonus!

Relaterte poster

Download the Firi-app on mobile