Vanir x Firi

Firi blir Vanir E-sports hovedpartner

Vi kan med glede meddele at Vanir E-sport er vår nye samarbeidspartner!

Gjennom avtalen vil Firi bidra til at Vanir kan ekspandere e-sport-satsingen sin på et nordisk nivå og etablere et internasjonalt kompetansesenter innen mental trening for e-sport-spillere. Avtalen tilrettelegger også for at både Norge og Norden kan oppfostre nye og flere talenter innen e-sport i tiden fremover.

Firi og Vanir er den perfekte match. Begge virksomhetene er bygget av ildsjeler som elsker det de driver med, og begge er i en reise med eksepsjonell vekst, i bransjer som er fremtidsrettet med mange spennende muligheter i Norge og internasjonalt. Nå tar Vanir en posisjon i Norge blant de store organisasjonene, og vi i Firi ser frem til å følge et Vanir under konstant utvikling, med en tydelig satsing på morgendagens e-sport-utøvere.

"Som Norges ledende kryptovalutabørs ønsker vi å bidra til at norsk e-sport løftes inn i en internasjonal arena. Vi gleder oss til å samarbeide med en så seriøs organisasjon som Vanir.
- Hoang Trinh, markedssjef i Firi"
"Allerede etter første møte med Firi ble det tydelig at de er de perfekte partnerene for Vanir. Firi viser med denne avtalen at de har et svært moderne tankesett. Dette viser de med all aktiviteten de gjør i det daglige, og den viktige rollen disse har inntatt i fremtidens sparing og investering. Vi i Vanir gleder okke virkelig til å jobbe sammen med de!
- Benjamin Tengs, daglig leder i Vanir
"
"Jeg er utrolig fornøyd med at vi har fått en så flott avtale med en så attraktiv samarbeidspartner. Det har vært enormt viktig for oss å finne en sponsor som lar oss fortsette å være Vanir, og å utvikle spillere og lag på en god og profesjonell måte, samtidig som vi ivaretar det gode miljøet vi alt har bygd opp.
- Carlos "Morguez" Nuñez, e-sport direktør i Vanir
"

Følg gjerne vår nye samarbeidspartner Vanir på hjemmesiden deres vanir.gg og Twitter @VanirGG for å få med deg alle de spennende nyhetene i tiden som kommer.

Les mer hvordan du kan bruke Firi her.

02/07/2021