MiraiEx has become Firi. Read more why.

Houston, we have lift off!

Thuc Hoang - 17/08/2019
Rakettoppskyting

Firi (tidligere MiraiEx) Exchange er en kryptobørs som ble startet av en gruppe med teknologer som ønsket å bygge noe større sammen. Det som startet som et fritidsprosjekt av en gjeng med bakgrunn innen programmering, har vokst til å bli et allsidig team med designere, markedsførere og forretningsutviklere.

Grunnleggerne av selskapet har erfaring innen programmering og utvikling med fokus på personvern og sikkerhet, og deler av teamet har jobbet innen blockchain siden 2013. Det er akkurat denne kunnskapen vi ønsker å bygge videre på, ved å tilby et trygt sted for handel av bitcoin og andre kryptovaluta med norske kroner. Vi har lagt stor vekt på sikkerhet og brukervennlighet, og det skal derfor være enkelt å opprette en sikker konto hos Firi. Vi benytter to-faktor autentisering for å sikre pålogging og BankID for verifisering av identitet.

Vi ønsker å være et norsk springbrett for ny teknologi, og vil i første omgang bygge en kryptobørs som man kan stole på. På sikt har vi som mål å utvide til å bli et fullverdig økosystem med tjenester og applikasjoner i både kunde- og bedriftsmarkedet.

Her på bloggen kommer vi til å dokumentere det vi gjør på jevnlig basis og skrive om temaer som vi mener er interessante, som kryptovaluta, DLT og datasikkerhet.

For å tilby mest mulig verdi til våre brukere er vi avhengig av tilbakemeldinger. Vi oppfordrer de som har noe på hjertet til å komme med ris og ros, og eventuelt hva dere ønsker å lese mer om fremover!

Relaterte poster

Download the Firi-app on mobile