Malin investerer i kryptovaluta hos Firi

Kryptovaluta skal føles trygt, enkelt og engasjerende for alle

Kryptovaluta har i nyere tid blitt en del av porteføljen til stadig flere nordmenn. For Malin (25) var dette med digitale valutaer noe helt nytt og uoversiktlig. Nå har Malin og flere andre tatt det første steget med investering i kryptovaluta.

– Det var samboeren min som først tok det opp.


Malin og hennes utkårede hadde nemlig bestemt seg for å spare til leilighet. Hun forteller at de i lang tid hadde diskutert hvordan de skulle få mest mulig ut av sparepengene sine.

– Jeg var først litt skeptisk til å spare i kryptovaluta. Det føltes litt ut som å “gamble” med viktige penger, sier Malin, som startet med på å teste ut et fast sparebeløp.

Begrunnelsen for sparingen var den økende andelen seriøse aktører og investorer som har begynt å anbefale investering i digitale valutaer. Det ble dermed naturlig å spare litt kryptovaluta med automatiske trekk fra nettbanken.

Her kan du lese mer om hvordan du kommer i gang med å investere i kryptovaluta.


Ole (27) har vært med på kryptobølgen i flere år.

Hans første kjøp av bitcoins kom i 2016 - en stund etter at kryptovalutaen var laget, men like før det ble et verdensomspennende fenomen.

– For meg handlet det først om å prøve, for jeg var utrolig interessert. For min del gikk den investeringen i bitcoins veldig bra, sier Ole. Kursen til bitcoin er nå gått opp over 10,000% siden Ole først satte seg inn i teknologien.

Dessuten er det teknologien og det idealistiske aspektet ved kryptovaluta som ligger bak den massive oppmerksomheten det har fått, mener Ole.



Start med sparing i kryptovaluta i dag!

Daglig leder i den norske kryptobørsen Firi, Thuc Hoang, forteller at det i 2017 var utrolig vanskelig å kjøpe kryptovaluta fra Norge. Du måtte sende kopi av pass og annen dokumentasjon til andre siden av verden for å handle på børser eller kjøpe bitcoin privat.

– Jeg husker at jeg måtte ta kontakt med en som kjente en som kjente en som kunne kjøpe bitcoin for meg. Det var jo ikke helt bra, ler Thuc.

Han og noen kompiser bestemte seg derfor for å løse dette problemet.
Firi ble skapt for å gi norske kunder en enkel vei inn til kryptoverdenen og en trygg måte å handle kryptovaluta på.

Thuc tror at mye av suksessen kommer fra Firis fokus på tilgjengelighet og brukervennlighet.

– Vi ønsker at kryptovaluta skal føles trygt, enkelt og engasjerende for absolutt alle, avslutter Thuc.

Vil du vite mer om hvordan du investerer i kryptovaluta? Da bør du lese her.

Dette innholdet er kun til informasjon, og bør ikke tolkes som finansielle råd. Husk at kjøp og salg av kryptovaluta innebærer høy risiko, og at historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning.

15/10/2021