MiraiEx has become Firi. Read more why.

Nytt bonusprogram fra 1. oktober

Øyvind Kvanes - 28/09/2020
hender som holder penger

1. oktober ruller vi ut et nytt bonusprogram hos oss. Dette er noe alle våre kunder på sikt vil få glede av, og gjelder ikke kun for nye kunder. Hensikten med det nye bonusprogrammet er å belønne kunder som jevnlig handler hos oss og benytter vår plattform til å investere i kryptovaluta.

Frem til nå har vår eneste belønning vært en velkomstbonus på 0,001 bitcoin for kunder som melder seg på via en vervelenke eller en av våre egne kampanjer. Fra og med 1. oktober går vi over til et nytt bonusprogram, som innebærer en mengde bonuser som utbetales når ulike handlinger er gjennomført på plattformen. Etter lansering av programmet vil du få en oversikt over hvilke bonuser du har mulighet til å tjene på bonus-siden. Noen bonuser er tilgjengelige kun for nye kunder, mens andre bonuser vil blir gjort tilgjengelig for de fleste. Med dette nye programmet er vi mer rustet for fremtiden og vi vil kunne legge til flere bonuser sammen med lanseringen av nye produkter og tjenester.

Påmelding med vervekode

Nye kunder som melder seg på via en vervelenke eller en av våre egne kampanjer, vil fra 1. oktober ha mulighet til å tjene opp til 200 kroner i kryptovaluta i bonus! Dette er en dobling i total bonus fra tidligere. De vil ikke lengre motta den vanlige bonusen på 0,001 bitcoin, da denne velkomstbonusen endres til 40 kroner i bitcoin. Den neste bonusen er for eksempel på 40 kroner i ethereum, og utløses når innskutte midler passerer 500 kroner.

Affiliate program

Vi setter stor pris på alle som reklamerer for oss og verver venner og bekjente til plattformen. Om du har postet vervelenken med informasjon om at vi har 0,001 bitcoin i bonus, hadde det vært fint om du kan få endret teksten til å reflektere det nye bonusprogrammet. Det vil si at i stedet for "0,001 bitcoin i velkomstbonus" er det fra 1. oktober "mulig å motta over 200 kroner i kryptovaluta i bonus".

Når det gjelder bonus til den som verver (vervebonus) er dette også noe vi arbeider med. Planen er å endre denne til et fast kronebeløp utbetalt i bitcoin. Vi kommer tilbake med mer informasjon når vi har avklart hva det nye beløpet blir. Inntil videre vil den fortsette som før, det vil si 0,001 bitcoin for hver person du verver som verifiserer sin konto hos oss. Affiliate-siden viser hva du til enhver tid får utbetalt for å verve nye kunder til Firi (tidligere MiraiEx).

Vilkår for bonus

Du finner de til enhver tid gjeldene vilkår for bonusprogrammet her. Vi kommer til å rulle ut nye bonuser gradvis, så det er bare å følge med på bonus-siden for hvilke muligheter du har for å tjene bonuser.

Relaterte poster

Download the Firi-app on mobile