MiraiEx has become Firi. Read more why.

Bonusprogram

Øyvind Kvanes - 15/12/2019
bilde av konfetti som slippes over mennesker

I dag lanserer vi vårt bonusprogram til alle vår kunder! I første omgang vil dette være veldig enkelt, du tjener opp bonus hver gang du handler hos oss. Vi vil betale den samme prosentandelen i bonus til alle, og den utbetales påfølgende måned.

Hvordan fungerer bonusprogrammet?

Hver gang du gjennomfører en handel hos oss betaler du et handelsgebyr. Fra og med i dag vil du begynne å tjene opp bonus hos oss basert på dette. Vi starter med 5% i bonus til alle våre kunder, det vil si at om du betaler 100 kroner i gebyr, vil du tjene 5 kroner i bonus.

Du vil tjene bonus i alle valuta du handler i, både litecoin, bitcoin og norske kroner. Du finner en oversikt over hvor mye du har tjent i bonus under “innstillinger” og “bonus”.

Hvordan utbetales bonus?

Vi betaler ut bonus månedsvis. Det vil si at bonus du har tjent i løpet av en måned vil bli utbetalt den første i den påfølgende måneden. Bonus vil betalt ut til din Firi-konto.

VIP-nivåer.

Vi planlegger på sikt å innføre en form for nivåer ut i fra hvor mye du handler hos oss. Tanken er at de som handler mye vil få mulighet til å få høyere prosentandel av gebyrer de betaler tilbake i bonus. Det er mulig vi også kommer til å premiere våre beste kunder på annen måte. Vi tar gjerne imot forslag til hvordan vi kan gjøre det!

Relaterte poster

Download the Firi-app on mobile