MiraiEx has become Firi. Read more why.

Oppdatert affiliateprogram fra 1. november

Øyvind Kvanes - 25/10/2020
bilde av penger i løvblader

1. november lanserer vi flere endringer i vårt affiliateprogram. Som vi fortalte da vi annonserte vårt nye bonusprogram for en måneds tid siden vil vi endre vervebonus til en fast verdi i norske kroner utbetalt i bitcoin.

I stedet for å få utbetalt 0,001 bitcoin per person du verver, vi vil nå betale ut bitcoin til en verdi av 100 kroner for hver person som verves. Beløpet i bitcoin vil beregnes ut fra det tidspunktet en person du verver verifiserer konto hos oss.

I tillegg endrer vi på kommisjon som utbetales på fortjeneste på handelsgebyrer. Nå er det en sats på 5% som gjelder for alle nye kunder, men i stedet for å ha en lik sats for alle, ønsker vi å premiere kunder ut i fra hvor mange de verver, se tabellen nedenfor.

Blog post bilde

Tabellen viser kommisjon på fortjeneste på handelsgebyrer for kunder du verver. Dette er totalt antall kunder du har vervet fra du opprettet konto hos oss. De første fem du verver vil du altså få betalt 5% kommisjon for, de neste fem, 7%, osv. Kunder vervet før denne nye ordningen trer i kraft vil fortsette med prosent i kommisjon som tidligere. Du kan se hvor mange kunder du totalt har vervet og hva din kommisjonssats er på affiliatesiden.

Årsaken til denne endringen er for det første at bitcoin-prisen er svært volatil, og det er viktig for oss å ha langsiktighet i våre utgifter. Det er også naturligvis begrenset hvor mye det er fair og betale i bonus, og vi tenker 100 kroner er bra premiere for å verve kunder til oss. Bakgrunnen for endringer i kommisjon er for å gi mest mulig til de som bruker mye tid på å verve mange kunder til oss.

Utbetaling av både vervebonus og kommisjon blir akkurat som tidligere, ubetaling gjennomføres den første hver måned.

Denne endringen trer i kraft 1. november, og frem til det får du samme kommisjon og vervebonus som tidligere. Du finner fullstendige vilkår for affiliateprogrammet her.


Relaterte poster

Download the Firi-app on mobile